Bezoek ons op afspraak. Van harte welkom!

Bel 085 902 4620  of   Afspraak maken

Terraswanden

Glazen vouwwanden en deuren in retro design

De Beschutt terraswanden kenmerken zich visueel door hun retro uitstraling. Ramen, omkaderd met slanke zwarte kaders en roeden, die de sfeer oproepen van bouwstijlen uit vervlogen tijden. Deze op het verleden geïnspireerde vormgeving wordt bij onze glaswanden op hoog niveau gecombineerd met moderne materialen en technieken.
De ongeïsoleerde wanden zijn ontworpen voor het exterieur, zoals plaatsing in veranda’s en buitenverblijven. Ze hebben een afsluitende functie en beschutten tegen weer en wind. Daarnaast kunnen de wanden ook in het interieur toegepast worden.

Bijzonder aan het Beschutt terraswandenconcept is dat verschillende functies goed bij elkaar passen. Zowel vaste ramen als vouwende ramen en deuren kunnen uitstekend gecombineerd worden. Zo kan op elke plek gekozen worden wat nodig is. Het past perfect bij elkaar.

De voordelen van de RetroDoors terraswanden

 • Flexibel in functie

  RetroDoors is een verzamelnaam voor verschillende soorten ramen met elk hun eigen functie. Die functie kun je zelfs binnen één ruimte kiezen, net wat op elke plek gewenst is. Of je nu de vaste ramen, openslaande deuren of de vouwwand kiest, ze ziet er precies hetzelfde uit. Het geheel is een prachtige eenheid.
 • Unieke vouwwand

  De RetroDoors vouwwand is uniek. Geen aluminium vouwwand zo slank dat je het aantrekkelijke lijnenspel van de ‘steel-look’ kunt bereiken. Ook de mogelijkheid van ‘echte’ tussenroeden zoals je steeds meer ziet in raamkozijnen zijn bijzonder.
 • Fraai design

  De RetroDoors wanden kenmerken zich door het cleane, minimalistische uiterlijk. De scharnieren zijn subtiel zoals bij oude Italiaanse stalen ramen. Ook de deurklink en espagnoletten zijn bijzonder vormgegeven met een verwijzing naar het industriële. Verder is alle techniek verborgen in de raamstijlen en het framewerk.
 • Licht van gewicht

  De RetroDoors ramen zijn relatief licht en daardoor weinig belastend voor de bouwconstructie. Het lage gewicht wordt bereikt door het lichte aluminium en bijzonder sterke, maar lichte glas.
 • Zeer veilig

  Een heftige storm is geen probleem voor de RetroDoors. Hoewel de profielen slank zijn is de stevigheid ruimschoots voldoende. Het veiligheidsglas en effectieve ontwerp en de robuustheid van alle onderdelen laten niets te wensen over.

RetroDoors uitvoeringen

 • Vaste ramen

 • Openslaande deuren

 • Vouwende elementen

Afmetingen

 • Hoogte tot 3.00m

 • Totaalbreedte onbeperkt

 • Breedte vaste elementen 30 - 130cm

 • Breedte draaiende elementen 50 - 95cm

Wilt u meer weten over onze Terraswanden of een van onze andere producten?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Bekijk voorbeelden van projecten die wij reeds gerealiseerd hebben voor terraswanden


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function HCaptcha\did_filter() in /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-content/plugins/hcaptcha-for-forms-and-more/src/php/Main.php:413 Stack trace: #0 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): HCaptcha\Main->print_footer_scripts() #1 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters() #2 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action() #3 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/script-loader.php(2139): do_action() #4 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): wp_print_footer_scripts() #5 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters() #6 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action() #7 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/general-t in /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-content/plugins/hcaptcha-for-forms-and-more/src/php/Main.php on line 413