Bezoek ons op afspraak. Van harte welkom!

Bel 085 902 4620  of   Afspraak maken
Particulieren

STATIC A

Een vast windscherm met glas in uw tuin

Een windscherm dat bij uw woning past

De unieke windschermen van Beschutt spreken stijlbewuste mensen aan. Mensen zoals u, die niet alles in hun tuin willen zetten. Opvallend zijn de palen: aluminium profielen, glad afgewerkt en helemaal rond. Ze dragen het glas, zonder boven- of onderlijst. Daardoor is het design van het Beschutt windscherm extra transparant!

De één zet het vaste windscherm – in grachtengroen gepoedercoat – achter zijn herenhuis. De ander kiest voor een windscherm met dezelfde antracietgrijze kleur als het schilderwerk van zijn hoekwoning. De volgende vindt strakke witte profielen beter bij zijn moderne villa passen. En u?

Glazen windschermen

De glazen windschermen van Beschutt zijn de ideale oplossing voor elke tuin. Groot of klein. Als u uw terras aan de windzijde afsluit met dit vaste windscherm, geniet u op nog meer dagen van het buitenleven. Eindelijk is het afgelopen met wegwaaiende kranten. Geniet van de zonnewarmte, ook in het voor- en najaar. Omdat u de wind breekt, hoeft u niet meer te huiveren bij een windvlaag. Sluit uw ogen en doezel weg achter het windscherm!

De voordelen van een Beschutt windscherm

 • Stijlvol design.

  Vergelijk ons windscherm zelf maar met de meestal massief ogende windschermen die u kent. Een Beschutt windscherm oogt rank en transparant. Stijlvol design met vooral glas.
 • Voor elke tuin en bodemsoort geschikt.

  Het Beschutt vaste windscherm staat stevig in elke ondergrond. Zelfs bij windkracht 12 hoeft u zich geen zorgen te maken over uw windscherm.
 • Ideaal te plaatsen op reeds aangelegde terrassen.

  Dankzij onze unieke fundatie-methode kunnen uw tegels of bestrating blijven liggen.
 • Geen graafwerk nodig.

  Dankzij de speciale fundering hoeft uw tuin niet op de kop. Alleen op de plaatsen waar de palen komen boren we machinaal een gat. Niet groter dan nodig is.
 • Binnen één dag geplaatst.

  Bij particulieren plaatsen we het gemiddelde windscherm binnen een dag, vaak zelfs binnen een dagdeel.
 • Geen onderhoud, geen roest.

  Omdat de palen van aluminium zijn gemaakt, kunnen ze niet roesten. Het enige onderhoud: regelmatig reinigen van profielen en glas.

Uitvoeringen

 • Extra sterk veiligheidsglas

 • Alle RAL-kleuren mogelijk

 • Optioneel met geïntegreerde afsluitbare deur

 • Optioneel ondoorzichtig privacy-glas

 • Optioneel onderzijde dichtgemaakt met planken in kleur

Afmetingen

 • Hoogte naar keuze tot 1.80m

 • Hoogte optioneel tot 2.00m

 • Paalafstand tot 1.70m

 • Paalafstand optioneel tot 2.00m

Wilt u meer weten over onze Particulieren of een van onze andere producten?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Bekijk voorbeelden van projecten die wij reeds gerealiseerd hebben voor particulieren


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function HCaptcha\did_filter() in /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-content/plugins/hcaptcha-for-forms-and-more/src/php/Main.php:413 Stack trace: #0 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): HCaptcha\Main->print_footer_scripts() #1 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters() #2 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action() #3 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/script-loader.php(2139): do_action() #4 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): wp_print_footer_scripts() #5 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters() #6 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action() #7 /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-includes/general-t in /home/beschutt/domains/beschutt.nl/public_html/wp-content/plugins/hcaptcha-for-forms-and-more/src/php/Main.php on line 413